fbpx

Social Media.

Jouw bedrijf is liever bezig met de eigen klanten. Logisch, maar toch ook zonde. Wist je dat continue zichtbaarheid op Social Media namelijk zorgt voor een loyale klantenkring, verbetering van je merkimago en meer verkeer naar de website? Door een actief profiel bij te houden en regelmatig te publiceren krijgt jouw publiek regelmatig jouw expertise en werkzaamheden onder ogen. Misschien worden zij wel jouw online ambassadeurs?

Het kan ook zijn dat je regelmatig publiceert, maar er niet echt sprake is van eenduidige communicatie. Tijd om de Social Mediakanalen zo te organiseren dat het naast een stevig marketingmiddel, ook het juiste imago uitstraalt.

Door de Social Mediakanalen te vullen met zowel informatieve, als enthousiasmerende content zorgen we niet alleen voor zichtbaarheid, maar ook voor betrokkenheid. We nodigen de community uit te interacteren met jouw content en groeien binnen het juiste publiek. Om te beginnen creëren we samen een Social Mediastrategie als fundament. Zo geven we richting aan de inzet, stellen we doelen en kunnen we periodiek resultaten vergelijken. We bepalen wanneer, hoe vaak, welke type content, topics en op welke kanalen het bedrijf gaat groeien. Welke boodschap dragen we uit op jouw Socials?